Jeg er fuldstændig fortryllet over denne årstid – jeg bliver så overrasket over det hvert år, hvor eventyrlig jeg oplever naturen er!
Da jeg var yngre, havde jeg det allerbedst ved forår og sommer. Jeg brød mig ikke om efteråret. Jeg følte at nu var sommeren ovre og noget forbi, og det gjorde mig en smule sørgmodig.

Det er jo egentlig også det der sker ved efteråret, at noget er ved at slutte. Til gengæld er noget andet ved at starte. Jeg suger efteråret til mig nu, og griber muligheden for at trække mig lidt tilbage og være mere i ro. Og så nyder jeg det, og den langsomhed der er i den energi.

Jeg er et sted i mit liv, hvor jeg føler at jeg bestemmer selv, hvordan jeg ønsker at have det. Hvordan jeg ønsker at leve mit liv, hvad jeg synes der er vigtigt og særligt for mig. Jeg er opmærksom på mine behov, og hvad der skal til for at jeg er glad, i balance, åben og nysgerrig i mit liv.
Jeg har sluppet nogle forestillinger om, hvordan jeg tror tingene skal gøres, på hvilken måde og hvad der er rigtigt og forkert. Ved det – er der opstået en frihed indefra hos mig og en skøn lethed, som jeg sætter stor pris på.

En af mine grundsøjler i livet, er at opfylde mine behov og forfølge det jeg har lyst til. At turde det, og samtidig stole på, at det er fint og helt i orden, både for mig selv og mine nærmeste.
Virkelig overveje når jeg står overfor nogle valg, hvad har jeg lyst til – eller hvad har jeg mest lyst til? Måske er der indbygget et behov også, som jeg gør mig umage med at lytte til og følge.
Det gøre mig glad i livet!

Lytter du til dine behov?
Ved du hvad der gør dig glad i livet?

Til til dig, som ønsker at sætte dine behov øverst og følge det du har lyst til :O)

“Pauserum med Afspænding”
Her i den mørke tid, får du mulighed for at læne dig blidt tilbage og få en pause i din hverdag. Jeg tilbyder dig “Pauserum med Afspænding”, med plads til nærvær, fordybelse og indsigt. Igennem afspændings- og yogaøvelser, får du arbejdet med din krop, dit sind og sjæl. Du får mulighed for at blive fyldt op med energi, ro og klarhed.

3 lørdage: d. 29. november kl. 11.00 – 12.30, lørdag d. 13. december kl. 11.00 – 12.30 eller lørdag d. 27. december kl. 11.00 – 12.30.
Dagene kan tilmeldes enkeltvis, som et pauseboost i din hverdag – eller sammenhængende, hvor du har mulighed for at lande øvelserne i et dybere leje.
Pris: 200,- kr. for 1 lørdag / 400,- kr. for 2 lørdage / 500,- kr. for 3 lørdage pr. person.
Sted: Hørsholm.

Smug kig på mine tilbud i 2015:

Hørsholm:
“Fordybelsesdage” – d. 8.1., 15.1. og d. 22.1. kl. 17.00 – 18.30.
“Mindful Åndedræt” – d. 5.1. – 9.2. / 16.2. – 23.3. / 13.4. – 18.5. kl. 18.30 – 20.00.
“De Fem Tibetanere” – bestil tid til dig, eller dig og en veninde.
“Shakti Meditation” – d. 12.1. – 16.2. / 23.2. – 30.3. / 13.4. – 18.5. kl. 16.30 – 17.30.
“Shakti Meditation, Aften” – d. 7.1. – 11.2. / 18.2. – 25.3. / 1.4. – 6.5. kl. 20.00 – 21.00.

København:“Pauserum med Afspænding” – d. 3.1., 7.2., 7.3. kl. 11.00 – 13.00.

 

NYHEDSBREV

Nul spam, kun gode nyheder 

Bekræft din tilmelding ved at klikke på linket i den mail, der ligger i din inbox