Hvad betydning har det egentlig, at falde i staver, og hvorfor er det vigtigt?

Jeg kan huske da jeg var barn, elskede jeg at sidde og falde i staver, drømme om hvordan mit liv skulle se ud og lade min fantasi danse lystigt rundt.

Når du tillader dig selv at falde i staver og lader dine tanker vandre uden mål og uden fokus – så sker der noget meget skønt med din hjerne, med din krop og hele dit indre.
Du bliver ladet op, giver dig selv og hele dit system en pause. Dine nervesystemer får ro og bliver balanceret, du nedsætter risikoen for uhensigtsmæssig stress, dit overskudslager bliver fyldt op, du åbner for dit kreative flow, dit immunsystem bliver boostet og du skaber plads til dig selv.

Hvis vi stopper med at falde i staver, stopper vi for noget meget vigtigt i os selv. Vi bremser en naturlig stræben efter en pause, et velkomment pusterum – så vi mere styrket kan fortsætte vores hverdag.
At falde i staver, at sidde og stirre ud i luften er en vigtig ting at gøre – selvom det umiddelbart kan se ud som om du ikke laver noget, så sker der rigtigt meget i hele dit indre.
Du trækker dig simpelthen tilbage til dig selv. Til dit helt eget personlige rum, hvor kun du kan komme. Her hvor du henter al din viden om dig, her hvor du trækker dig tilbage for at blive fyldt op når dit energi niveau er lavt.

Helt konkret laver du en bevægelse bagud.

Mange af os, er vant til at være fremme på tæerne, både i overført og bogstavelig forstand. Vi er fremme og afsted ud over stepperne.
Vi glemmer ofte at det også er vigtigt at trække os tilbage, bevæge os den modsatte vej. Det kan være at du overbeviser dig selv om, at hvis du ikke er fremme og i gang, går du i stå, mister du fokus og er doven. Måske tænker du “jeg kan da ikke sidde her og lave ingenting, det får jeg ikke noget ud af”.
Tro mig, du får RIGTIG meget ud af det!!!

Forestil dig en gammeldags vægt –

hvis der er for meget vægt i højre skål, er der ubalance. Forestil dig så, at du er mere fremme på tæerne, eller hele tiden er i handle-gøre-gear og sjældent i pause-gear. Så bliver der skabt ubalance i din krop og du får kortere lunte, mindre overskud, bliver lettere syg, får dårligere blodomløb, øger risikoen for at få stress og forhøjet blodtryk.

Så kære skønne kvinde, hermed inviterer jeg dig til at falde i staver noget oftere – nyd et stille øjeblik, med din vejrtrækning og lad dine tanker danse deres yndlingsdans! Nyd alt det gode du gør for dig selv og din krop, når du tillader dig selv at falde i staver.

Så for at svare på mit eget spørgsmål “Ja, det er bestemt okay at falde i staver!”

NYHEDSBREV

Nul spam, kun gode nyheder 

Bekræft din tilmelding ved at klikke på linket i den mail, der ligger i din inbox