Jeg tror på – er din krop og sjæl sund og frisk, og er din mentale tilstand i balance – så har du større mulighed for at håndtere en hektisk hverdag og de udfordringer du vil møde!

Her får du nogle enkle og nemme tip til, hvordan du kan holde dig sund, frisk og vital!

Det første tip jeg vil give dig, handler helt enkelt om hvordan du tænker, og taler til dig selv og andre.

Det er videnskabeligt bevist, at mennesker som tænker positive tanker og har et positivt sind, har et stærkere immunsystem, lavere blodtryk, sover bedre, har mindre risiko for at få stress og depression og er bedre til at håndtere udfordringer i hverdagen!

Jeg vil invitere dig til, at tænke over hvordan din indre dialog er – altså hvordan du taler til dig. Dunker du dig selv i hovedet, når du synes du har lavet en fejl, ikke har nået alle opgaver, sagt noget sludder, spist lidt mere chokolade end planen var, ikke selv bagt boller til fødselsdagen? – find selv på flere!
Kan du finde på at råbe efter dine medbilister når du kører rundt i trafikken, kommenterer du butikspersonalet, hvis du synes det går for langsomt, brokker du dig over dine kollegaer til andre, over at de ikke gør tingene ligeså godt som dig? – igen, find selv på mere!

Jeg tror på – at den energi vi møder vores omgivelser med, møder omgivelserne os med.
Mennesker som har en positiv tankegang, bader deres celler i sundhed!

Det næste tip jeg vil give dig er, hold pauser!
Ja, det har du sikkert hørt før ;O)

Med pauser, mener jeg, at du sætter 10 – 15 min. af om dagen til dig selv (gerne mere). Lægger dig ned, lukker dine øjne, placerer dine håndflader på maven og fokuserer på dit åndedræt.

Det er i pauserne, at vi bliver ladet op. Hele kroppen bliver inviteret til at holde fri og nyde at der er ro i systemet. Det er lige præcis i disse pauser, at du bader alle dine celler (og hjernen) i godhed og giver dem vigtig næring til at kunne holde hele dig sund, vital og frisk.

Det tredje tip jeg vil tilbyde dig, er helt simpelt –
Gå en tur dagligt! Kom ud og få noget frisk luft (også selvom du befinder dig midt i byen) Helt konkret, kom ud og få luftforandring!

Brug evt. noget af din frokost på at gå 10 min. Kom væk fra der, hvor du opholder dig i mange timer i løbet af dagen. Kom ud og se noget andet, få stimuleret dit syn (se langt og kort), brug din lugtesans og mærk forårets blide strøg på dine kinder.
Det giver fornyet energi og fylder hele dig op med friskhed, som går lige i dine celler, som vil danse af glæde :O)

Det er bevist, at mennesker som dagligt bader deres celler med positivitet og nydelse, lever længere og mindsker risikoen for blodpropper.

Det smitter af på vores omgivelser når vi har det godt og er glade. Det kan medføre en kædereaktion i vores samfund, så vi bliver bedre til at rumme os selv og andre mennesker.

Det sidste og hyggelige tip, jeg vil give dig er –

Sæt noget musik på, som gør dig glad og som du bliver i godt humør af! Gerne noget med rytme, gerne noget, hvor du bare ikke kan lade være med at danse og bevæge dig til.

I øjeblikket er min favorit Barbara Moleko “Gør mig lykkelig” – som jeg faktisk lytter til mens jeg skriver dette indlæg :O)

Jeg ønsker dig sundhed, glæde og smil i dit hjerte!

 

NYHEDSBREV

Nul spam, kun gode nyheder 

Bekræft din tilmelding ved at klikke på linket i den mail, der ligger i din inbox