Om at være – være i livet og at leve livet med boblende energi i kroppen.

Det har jeg ikke altid gjort!

Jeg har i mange år følt livet var tungt. Jeg gik nærmest med en lille gråvejrs-sky over mit hoved og var sådan mellemtilfreds. Jeg har brugt rigtigt meget energi på at tænke på, hvad andre tænkte om mig og det jeg lavede.
Faktisk var min opmærksomhed udadrettet mod andre omkring mig, i stedet for at have min opmærksomhed rettet mod mig selv!

Jeg gjorde alle mulige krumspring for at tilfredsstille andre, og troede at jeg skulle være på en bestemt måde, for at opnår den erkendelse, som jeg længes efter.

Kender du til det?

Det er slut, med det, for mig!

Jeg har valgt mig til, som jeg er og jeg har valgt livet til. Jeg har valgt at flytte mig fra at være i hi, til at jeg, næsten dagligt, oplever glædesbobler i min krop over små eller store ting i min hverdag.
En hel anden måde at være i livet på.

Selvfølgelig har jeg dage, hvor det kræver lidt mere overtalelse af mig selv, hvor boblerne måske er mindre eller slet ikke der.
Så må jeg tage den derfra, og undgå at dunke mig selv i hovedet over ikke at nå dit eller dat!

Jeg har efterhånden lært at tillade mig selv, at slippe tanken om at tingene skal være på en bestemt måde. Det skaber frihed og jeg nyder nærværet endnu mere :O)

Jeg er vokset op i en familie og kultur, hvor det var normalt at brokke sig. Man småbrokkede sig og kunne hele tiden finde på noget af brokke sig over. Store ting, små ting, ting som man alligevel ikke kunne ændre på, kollegaer, chefen, kæresten, forældrerne (find selv på flere).

Det er slut for mig. Så vidt det er muligt, undgår jeg mennesker, som brokker sig. Det løfter ingen, støtter ikke nogen, giver ikke glæde eller positiv energi. Tværtimod.

Hvad gør du, når du møder folk der brokker sig?

For år tilbage, valgte jeg at fordybe mig i endnu en uddannelse (“Feminin lederskab indenfor alle livsområder”). Vi var 50 kvinder samlet en hel dag, en gang om måneden over et helt år. Her oplevede jeg, at ingen brokkede sig – alle var positive og støttende overfor hinanden!

Wauuu, tænkte jeg – kan det være sådan?

Jep, det kan det – hvis du vælger det!

Jeg blev opmærksom på hvilken forskel det gjorde for mig at være i den energi. Jeg følte mig fuldstændig høj og var boblende indeni af glæde og varme. Jeg oplevede noget jeg ikke havde prøvet før – der var nogen som troede på mig og det jeg kan, som støttede og løftede mig.

Wii-hii, skønt! Jeg skal love for at Oxytocinet (glædeshormonet) piskede rundt i kroppen på mig!

Det er SÅ vigtigt, især for os kvinder, at have Oxytocin i vores system ofte. Det er medvirkende til at holde os sunde, raske, vitale, juicy, fyldt med glæde, overskud og energi.

Vejen til at opnå Oxytocin i din krop sker bla. når du kysser varmt og inderligt den du elsker, ved blid strør og berøring hen over kroppen, når vi er dybtfølt glade, er i selskab med andre kvinder i støttende og positiv energi og når vi nærer os med nærvær og tid til at være. Hormonet bliver også frigjort i kroppen når vi føder vores børn og ammer.

Så kære skønne kvinde, lad Oxytocin flyde i dine celler, ofte!
Det er til stor gavn for hele dig, din krop, dit sind og din sjæl.

Her i søndags, holdt jeg et gratis arrangement “En lille Pause”. Alle de deltagende kvinder, havde valgt at bruge et par timer denne søndag på sig selv, i selskab med andre kvinder.
Det var et par helt fantastiske dejlige timer, hvor alle gav sig hen til at være, at være lige nu og at opleve nærvær gennem rolige kropsøvelser.

Undervejs i løbet af de to timer, vi var sammen, var der den allerfineste energi i rummet blandt kvinderne.

Her er nogle ord fra deltagerne om deres oplevelser:

“dejlig, afslappet og veltilpas”
“skønt roligt, levende og blød i hele kroppen”
“du er god til at få en til at føle sig godt tilpas”
“jeg har varme i alle celler i kroppen og kan mærke hele mig”
“jeg er varm og afslappet og føler energi i alle celler”
“fred, opmærksomhed på mig – kontakt med hele kroppen”
“det har været et par ualmindeligt dejlige timer med velvære”
“jeg har det dejligt og føler stort velvære”

Her-og-nu tilbud til dig:

“Feminin Torsdag”

Gennem et harmonisk miks af øvelser fra afspænding og yoga forkæles hver celle i din krop. Du vil opleve, hvordan din krop kan være et fint sted at være, hvor du kan stole på de sansninger du oplever. Din krop og dit sind bliver fyldt op med ro, blødhed, smidighed, styrke, vitalitet og oxytocin.
3 torsdage: d. 12.2., 19.2. og 26.2. Kl. 17.30 – 19.00.
Sted: Klinikken for Krop, Sind og Sjæl i Hørsholm
Særpris: 500,- kr. for alle 3 torsdage. Normaltpris 675,- kr.

Vær opmærksom på at der kun er 4 pladser tilbage!
Jeg vil ønske dig en dejlig februar måned, og god fornøjelse den 14., hvis du fejrer Valentines Day :O)

 

NYHEDSBREV

Nul spam, kun gode nyheder 

Bekræft din tilmelding ved at klikke på linket i den mail, der ligger i din inbox