Nye muligheder – jeg elsker nye muligheder! Det giver mig glæde, glade bobler i maven, smil på mine læber og energi!

Nye muligheder – det kan godt være at man kan se “reolen med muligheder” foran sig, men ikke ser alt det der er på hylderne!

For at kunne se, hvad der er på hylderne, er det vigtigt ind i mellem at sætte tempoet lidt ned. Måske endda stoppe helt op for et øjeblik! Turde trække vejret langt og bredt, være stille og i ro.
Når du gør det og når du tør det – for det kan kræve mod at sætte tempoet lidt ned, eller at stoppe helt op. For hvad sker der, når du gør noget andet end du plejer?

Når du gør det, altså noget andet end du plejer – så sker der noget magisk!

Du vil kunne se de forskellige muligheder der findes på alle hylderne!
Når du oplever at du har muligheder, følger der lethed og frihed med i energien.

Da jeg var barn, havde jeg ikke mulighed for at flytte mig fra de omstændigheder det var at leve med en alkoholisk mor.
I dag, hvor jeg er voksen, har jeg mulighed for, enten at sidde fast i offerrollen, hvor jeg kan blive ved med at fodre den side af mig selv, som synes det er synd for mig at jeg skulle leve med en mor, der var alt for tørstig.

Eller jeg kan vælge en anden mulighed, hvor jeg slipper offerrollen, tager ansvar for mit liv og vælger at bryde det mønster, jeg er vokset op i!

Bonus info:
Jeg har valgt det sidste!
Min mor lever ikke i dag, og jeg elskede min mor når hun var ædru.

Et sted inde i mig, troede jeg på, at der måtte være en anden måde at gøre tingene på i livet, end at bedøve mine smerter, længsler, ønsker og behov.
Jeg valgte at tage livet til mig, tage ansvar og lederskab for at jeg har det godt, og at det er min fortjeneste, at sørge for, at jeg har det godt hele tiden!

Derfra min ynglings sætning: Det er ok at have det godt – hele tiden!

Først og fremmest kræver det mod.
Mod til at gøre noget andet end du plejer, mod til at bryde ud af et familiemønster eller “bare” at følge dit hjerte!
Det kræver også mod, at tysse på din indre dommer! Den del af dig, som bliver voldsomt bange, når du vover dig ud i at gøre noget nyt, gå nye veje, prøve nye muligheder af. Den del, vil nemlig hele tiden forsøge at få dig tilbage på plads i dine “faste – det plejer jeg at gøre” – rammer!

Faktisk er det meget sundt at gøre noget du ikke plejer, at bryde nogle vaner. Det styrker dig, holder din opmærksomhed ved lige, giver troen på at du kan noget andet og at det lykkes! Det vil give den del af dig, som tror der er fare på færde, når du går nye veje, troen på og tillid til at, All is well!

Jeg vil ønske dig en lys, nærværende og let januar måned!

Hjertevarme hilsner fra Bettina

 

NYHEDSBREV

Nul spam, kun gode nyheder 

Bekræft din tilmelding ved at klikke på linket i den mail, der ligger i din inbox