Hvor tit lytter du til din krop?

Hvor ofte tager du det, din krop fortæller dig, for noget du kan stole på?

Tvivler du på de sansninger din krop kommer med, at de er rigtige?

Har du prøvet at give din krop mulighed for at sige “Ahhh”, over længere tid?

Når du arbejder med din krop – når du lader din krop få taletid og når du følger det din krop længes efter – så åbner der sig et meget fint sted i dig, hvor du har adgang til fantastiske og uendelige ressourcer! Det sted, kalder jeg for “dit personlige skatkammer”. Det er lige præcis det sted i dig, hvor kun du kan komme, hvor kun du ved, hvad indeholder, hvor dine behov, visioner, drømme, dybe indsigter og nydelse udspringer fra.

Ved at give dig hen, i en dans med dig selv eller med en partner, til din yndlingsmusik, giver dig hen i en blid og skøn kropsmassage, eller i en bevægelsesmeditation, så vil din krop åbne sig på en anderledes og særlige måde. Lige præcis der, hvor du tillader dig selv, at nyde den bevægelse eller berøring – vil dit hjerte åbne sig, og du vil have adgang til en dyb visdom inde i dig. Det er et sted, hvor du ikke er i tvivl, et sted hvor du ved, hvordan dine drømme ser ud, ved hvad du nyder i dit liv og ved hvad din sandhed er!

Det bedste du kan gøre for dig selv, det er at forkæle din krop og give dine celler et dagligt brusebad af nydelse!

Det kan gøres på mange måder. Vigtigst er dog, at du fylder så meget god og sund næring i og på din krop, at du næsten bobler over af glæde i alle dine celler! Så dit hjerte danser og så du mærker en skøn boblebrus i maven!

Jo oftere du giver din krop mulighed for at sige “Ahhh”, i form af dans, yoga, afspænding, mindfulde gåture, kropsmassage, eller anden fin kropslig berøring, sund og nærende mad – jo tydeligere vil du sanse det der sker i din krop og jo bedre bliver du til at stole på det du sanser. Derved opnår du større overskud, tilfredshed, mere glæde og nydelse samt mindre travlhed i dit indre, en sundere krop generelt og et gladere hjerte! Din krop vil elske dig for det!

Det er vigtigt at give din krop taletid, ind i mellem. Der er mange gode ressourcer gemt i kroppen, som hvis du får adgang til dem, gør dig bedre i stand til at håndtere stress, travlhed, store og mindre udfordringer i hverdagen, mentalt og fysisk!

Kender du det, at du forsøger at “regne den ud”?! Altså prøver at tænke dig frem til en løsning, til “hvordan skal jeg nogensinde klare…”, “hvordan kommer det til at se ud, hvis jeg ikke…” eller “hvordan skal jeg opføre mig i den og den situation, for at …”?

Jeg har brugt en del år på at prøve at “regne den ud”. Jeg har knoklet rundt i mit hoved og har til og med ikke kunne forstå, hvorfor jeg tit var så træt og udmattet! I dag, når det sker, at jeg igen prøver at “regne den ud” og jeg bliver opmærksom på at det er det der er ved at ske. Så ved jeg erfaringsmæssigt, at det er mit ego, som er på banen og at det er bange! Det kan være at jeg er i gang med at gøre noget nyt, noget jeg ikke plejer at gøre, nye skridt jeg er ved at tage eller er i gang med at bevæge mig ud af min comfort zone! Så er det rigtigt godt at jeg, i overført betydning, tager mit ego i hånden, og prøver at berolige mit ego. Ligesom hvis det var min lille søn eller datter, som gav udtryk for at han/hun var bange! Lyt til det og tage det blidt i hånden.

Jeg ved nu, at der er anden tilgang til tingene i mit liv, end at forsøge at “regne den ud”. Det er igennem min krop – det er den nemme genvej! Min krop kan jeg stole på, mit hoved kan nemlig godt “løbe lidt af” med mig en gang i mellem. De sansninger der kommer fra min krop, er sande for mig. Der behøver jeg ikke at være i tvivl. Skulle jeg alligevel komme i tvivl (for det gør jeg ind i mellem) så spørger jeg mig selv endnu en gang “Er du sikker på, at det er sådan for dig?” Og når jeg oplever at få “ja” hver gang – så er der ingen tvivl mere for mig!

Jeg afholder et Retreat for kvinder, her i august, hvor det lige præcis handler om at have fokus på kroppen, hjerteenergien og på at sige “ja” til dig selv. I løbet af denne weekend, får du rig mulighed for at give din krop mulighed for at sige “Ahhh”, igennem en masse skøn dans og bevægelse! Du vil blive guidet til et dybere nærvær med dig selv, jeg vil inspirere til at opleve kroppen, som et skønt sted at være, og der vil være tid til pause og fordybelse.

Læs mere under “Retreat”.

NYHEDSBREV

Nul spam, kun gode nyheder 

Bekræft din tilmelding ved at klikke på linket i den mail, der ligger i din inbox