Når jeg meditere, er formålet ikke at slukke kontakten til mig selv, eller for at lukke verdenen ude.

Jeg mediterer for at træne, at være nærværende og tilstede i mit liv. For mig, er det en måde jeg har valg at være i livet på, nærværende og tilstede. Det er ikke noget jeg gør eller er ind i mellem, når jeg lige husker det.

I min meditationsundervisning, inviterer jeg mine deltagere til at læne sig tilbage, både bogstaveligt og i overført betydning, og tillade sig selv ikke at skulle noget. Det kan være en stor udfordring for rigtig mange mennesker, men så uendeligt vigtigt! Vi er nemlig så vant til, at vi hele tiden “skal gøre noget” og at der hele tiden bliver krævet og forvent noget af os.

Her skal du ikke noget, du skal bare være!

Det tager tid at træne, at være nærværende, det er meget kraftfuldt og det hele værd.

 

 

 

NYHEDSBREV

Nul spam, kun gode nyheder 

Bekræft din tilmelding ved at klikke på linket i den mail, der ligger i din inbox