Her får du opskriften på lidt sundere pebernødder

Du skal bruge følgende:
250 gr. smør (Stuetemperatur)
250 gr. sukker
1 dl piskefløde (jeg bruger soyafløde, da jeg ikke tåler mælk)
1/2 tsk. fintrevet muskatnød
1 tsk. stødt allehånde
1/2 stødt peber
2 tsk. ingefær
1 tsk. kanel
1 tsk. bagepulver
1 tsk. natron
500 gr. mel (jeg brugte 350 gr. rugmel og 150 gr. fuldkornshvedemel)

Fremgangsmåde:

Pisk smør og sukker luftigt med en elpisker eller i en røremaskine. Pisk fløden i.
Bland alle krydderierne, bagepulver, natron og mel. Pisk melblandingen i smørret. Brug tilsidst hænderne til at samle massen til en blank, fugtig dej.
Tril dejen ud til fingertykke pølser og skær dem i ca. 1 cm små stykker. Sæt dem på en bageplade og bag dem ved 200 grader i 6 – 8 min, evt. 180 grader 10 – 12 min. Hold øje med dem, de må godt blive let gyldne.
Lad dem køle af på pladen.
Velbekomme.

NYHEDSBREV

Nul spam, kun gode nyheder 

Bekræft din tilmelding ved at klikke på linket i den mail, der ligger i din inbox