Kender du forskel på at leve ud fra dit hoved eller dit hjerte?

Er du kommet godt i gang med dit arbejde igen efter en velfortjent sommerferie?
Har du overhovedet holdt sommerferie? Da jeg endelig skulle holde ferie havde jeg svært ved, i starten, at give mig hen til at holde helt fri. Det lykkedes dog til sidst – heldigvis!Da jeg så skulle i gang med at arbejde igen, efter min ferie, havde jeg svært ved at komme op i gear. Der var hele tiden noget der trak mig i en anden retning.
På et tidspunkt så jeg mig selv udefra – og det jeg så gjorde at jeg ændrede kurs med det samme!Det kommer jeg tilbage til.I sidste uge da jeg var nede og træne i vores lokale træningscenter (motions- og lidt styrketræning. Det er nemlig vigtigt for os kvinder at dyrke styrketræning, bl.a. i forhold til vores transformationstid, som jeg kalder det –læs overgangsalderen.

Da jeg klædte om til at skulle gå igen, overhørte jeg to kvinder snakke om at de begge var begyndt på arbejdet igen, og at de savnede at holde ferie.
Den ene fortalte, at den første uge hun havde ferie, var hun alligevel nødt til at arbejde. Det var noget med at hjælpe en kollega… Den anden kvinde gav udtryk for at hun genkendte det så godt. Hun havde også været nødt til at arbejde lidt i sin første uges ferie. Der havde været kunder, som hele tiden havde ringet til hende. Det var hun rigtigt irriteret over når hun nu havde ferie!

Jeg tror det er meget sigende for, hvordan mange af os kvinder vælger at gøre i forhold til vores arbejde, kollegaer og andre omkring os.

Vi vil gerne fremstå, som hjælpsomme, rummelige, overskudsagtige kvinder, som selvfølgelig giver en hånd eller en hel arm – og nogle gange på bekostning af os selv!

Det er så svært for mange af os at læne os tilbage, slappe af, holde fri, gøre noget godt for os selv, bede om hjælp, sige fra eller slippe tanker om at vi bliver “nødt” til… og ikke kun i vores ferie.

Så kommer jeg til det, jeg nævnte om mig selv, hvor jeg ændrede kurs.

Jeg havde helt mistet fokus på det, som jeg ved giver mig næring, åbner mit hjerte og giver mig energi og positivitet i min hverdag!

Jeg havde glemt mig!

I min ferie havde jeg valgt at holde “fri” fra min daglige morgenbooster; yoga- og afspænding samt meditation.

Jeg blev klar over efter et par uger, at det var faktisk det der manglede i min hverdag! Jeg havde ikke sørget for mig, eller fyldt mig selv op. Jeg havde glemt at prioritere tid til mig.
Jeg så mig selv på vej ud på et sidespor i forhold til mindre nærende mad, mangel på energi, mit hjerte var lukket og jeg var små utilfreds i det hele taget.

Jeg forsøgte at lave mit arbejde ud fra mit hoved, prøvede at tænke mig frem til tingene –  og ikke hvad mit hjerte boblede over af eller hvad min krop blev ved med at fortælle mig!

Ja, ja, jeg ved det godt “how cute of me”!

Selvom jeg er ekspert i kropsbevidsthed, nærvær, tilstedeværelse, sansning og eksistens, kan jeg sagtens kommer ud af takt med min sjæls rytme og det jeg ved er godt for mig! Heldigvis har jeg fint adgang til et lager af nemme redskaber, så jeg hurtigt kan finde mit fokus igen. Når jeg ser tilbage, kan jeg faktisk mærke taknemmelighed over at jeg endnu en gang er kommet ud af sync med mit hjerte – for det betyder blot at jeg er et menneske og at jeg lærer nyt om mig selv hver gang.Er det noget du kan genkende eller er det kun mig, som kender til at komme ud på en glatbane med bind for øjnene?

Hvis du genkender det eller noget af det, kan jeg anbefale dig et af mine tilbud. Det vil give dig værktøjer til at komme på rette sti igen, når du oplever at være lidt i ubalance. Det er kun tegn på at der er noget, som trænger til at justeres lidt, og så er det rart at have nogle værktøjer til at vide, hvordan.

Dette efterår byder på spændende samarbejder for mig, som bestemt også kommer dig tilgode!
Desværre kan jeg ikke helt afsløre, hvad det handler om endnu, men det er lige på trapperne.

I mellemtiden vil jeg blot informere om, at der stadig er ledige pladser på mine hold og livsuddannelse.
Jeg glæder mig meget til at byde dig velkommen indenfor i mit univers af hjerterum, indsigt og nærvær!

NYHEDSBREV

Nul spam, kun gode nyheder 

Bekræft din tilmelding ved at klikke på linket i den mail, der ligger i din inbox