Jeg er nu tilbage efter at have holdt ferie med opmærksomhed på nydelse, livet og eftertænksomhed. Min mand og jeg var en uge i Lissabon.
Efter mange anbefalinger fra min søn og svigerdatter, besluttede vi at prøve byen. Det var en rigtig god idé! Lissabon byder på mange spændende og hyggelige steder. Der er fyldt med udsigtsoaser, hvor man har fint kig ud over hele byen fra forskellige niveauer, og kan sidde og slappe af. Lisboetterne er supervenlige, imødekommende og åbne mennesker, og deres rolige tempo mærkes og er let at adoptere.
Lissabon er et mekka af dejlige madoplevelser, lidt for enhver smag, men meget fisk og skaldyr. Hvilket jeg godt kan lide :O)
       

Det var en fantastisk uge, hvor jeg holdt min kærlighedsmand i hånden, og vi sammen nød Lissabon og det rolige tempo.Da vi kom tilbage, havde vi planlagt en uge hjemme, hvor vi skulle fortsætte det rolige tempo, stadig holde hinanden i hånden og være lidt praktiske omkring hus og haven.Sådan blev det imiddlertidigt ikke helt…Nogle gange bliver tingene ikke som man planlægger eller forventer – og så er det en sand kunst at kunne adjuste til den nye situation.

Det havde jeg rigtigt svært ved

denne gang – og det kom faktisk bag på mig! Jeg plejer at være ok god til at omstille mig – bare ikke denne gang! Da vi kom hjem blev vi begge ramt af forkølelse. Hmmm, ikke så rart og da slet ikke i denne varme!

Nogle dage efter vi kom hjem, fik vi besked om at et kært familiemedlem var sovet stille ind. Så vi måtte afsted til Jylland til begravelse.

Disse bristede forventninger gav mig en meget fin “gave”, som jeg senere fik øje på.

Trods omstændighederne, var det rigtigt rart at være sammen med familien fra Jylland, som vi ikke ser så tit. 

Ugen i Lissabon med ro og nydelse på alle planer, at Henrik og jeg blev syge, og turen til Jylland – alt sammen gav mig tid og mulighed for at reflektere over livet generelt. Det religiøse aspekt, den kristne tekst og tro, i forhold til mig selv og mine overbevisninger.
Jeg blev meget opmærksom på livet, hvor uendelig vigtigt det er at leve LIGE NU OG LIGE HER og at nyde det samtidigt.

Når jeg skriver “nyde det samtidigt” mener jeg –

– at leve opmærksomt og nærværende
– at ændre på det du har magten til at ændre – og ellers slippe og lade det ligge
– at tage ejerskab for dine følelser – acceptere at du er ikke-perfekt, og at det er ok
– at tage lederskab for at du er “kvinde i eget tempel”, og bestemmer din egen approach til tingene

Det glemte jeg – i min stræben efter at skulle nyde og have max ud af min sidste ferieuge med Henrik!
Hvilken fin gave til mig selv – mine egne ord byder livet mig så fint! :O)

Jeg håber du har nydt sommeren so far, og at du har haft ro og været nærværende i din ferie. Måske har du sovet længe, og måske har du snuppet dig en lille middagslur ind i mellem!

Jeg glæder mig så meget til dette efterår, hvor jeg starter nye ting op og fortsætter de gamle! Se mere under “Vitalitet og tid til dig”.

 

 

NYHEDSBREV

Nul spam, kun gode nyheder 

Bekræft din tilmelding ved at klikke på linket i den mail, der ligger i din inbox