Hvordan har du det, når du skal i gang igen efter en ferie?

Jeg har lige haft en rigtig skøn ferie, helt nede i tempo og nydt at kunne gøre lige hvad der passede mig! Jeg har været sammen med en masse dejlige mennesker og familie, jeg har spist lækkert mad, været ude og bade næsten hver morgen og bare været.

Efterfølgende når jeg har fortalt at min ferie var ved at være slut eller at det var sidste dag i min ferie, hørte jeg fra næsten alle jeg omkring mig “Nå, det var ærgerligt, skal du ikke have mere ferie så?” eller kommentarer som “Ej, jeg kan næsten ikke vente til jeg skal have ferie, er du ikke ked af at din ferie er slut?”

Min første indskydelse var “Nej, egentlig ikke…!”

Jeg er faktisk glad for at jeg er i gang igen, dog stadig i slow tempo. Jeg kan vældig godt lide mit arbejde,  jeg er dybt taknemmelig for at arbejde med det jeg allermest nyder at lave og det jeg er allermest vild med! Tænk at  jeg kan leve af det og faktisk glæder mig til at komme tilbage til mit arbejde.

Wauu…

Og det er bestemt ikke fordi jeg ikke bryder mig om at holde ferie – det er jeg også vild med!

Jeg kan selv bestemme, jeg kan selv planlægge om jeg holder fri og tager ud og bader, drikker champagne med en veninde på en torsdag, om jeg putter mig under dynen og sover lidt længere, om jeg arbejder fra kl. 9 – 16 eller 17 – 21!

Det er første gang, at jeg oplever at være så glad for mit arbejde – jeg troede simpelthen ikke det var muligt!

Rigtig skøn ferie til dig, som skal have ferie nu – og rigtig god arbejdslyst til dig, som skal i gang efter ferien. Ligegyldig hvad, så husk at gøre det som gør dig glad – helt ind i hjertet.

 

 

 

NYHEDSBREV

Nul spam, kun gode nyheder 

Bekræft din tilmelding ved at klikke på linket i den mail, der ligger i din inbox