og trække vejret, nyde alle blomsterknopperne på træer og buske. Nyde solen som titter frem og livet.
Livet kan være så skrøbeligt en gang i mellem, og lige pludselig kan det være forbi.

En af mine kære veninder, oplevede for et par dage siden at miste sin kærlighedsmand. Hele hendes fundament er fuldstændig forsvundet under fødderne på hende. Lige nu, overskuer hun ikke andet end sorg og katastrofe. Her tilbyder jeg, som veninde og medmennesker, at træde til med mit nærvær, mine åbne øre og hjælp med nogle af alle de praktiske ting, som hun lige nu, ikke selv er i stand til at overskue.Faktisk er den fornemmeste opgave i sådan en situation, at lytte og lytte og atter lytte. Vel at mærke lytte nærværende og stille. Uden at komme med gode råd, og uden at bringe sin egen historie på banen. I hvert fald ikke i starten. Det kan være godt, senere hen, at byde ind med egne erfaringer til vedkommende, blot for at dele. Hele denne oplevelse, har bekræftet mig endnu en gang i vigtigheden i at være tilstede i mit liv – lige nu og lige her!

– At jeg husker at fortælle de mennesker jeg elsker og holder af, hvor meget de betyder for mig. Når jeg får en tanke om ringe til min søn, til noget familie eller en kær veninde – så gøre det med det samme, og ikke udskyde det.
At sørge for at gøre det der gør mig glad i mit liv. Huske at sende en sms til min kærlighedsmand, bare for at fortælle ham, hvor meget jeg nyder at dele mit liv med ham. Huske mig selv på, hvor taknemmelig jeg er for mit liv og de mennesker omkring mig. Og hvis der er noget der kræver forandring, så gør noget ved det med det samme, hvis jeg har mulighed for det – ellers lad det være!

Ofte skal der ske noget drastisk, før vi stopper op, giver os tid til at mærke livet og nærværet.

Mange af de kvinder, som henvender sig til mig, enten i forbindelse med en personlig session eller som deltager i min meditationsundervisning – er kvinder der enten har glemt at være nærværende eller ikke synes de har tid til at være nærværende, i deres liv.
De fleste af de kvinder, har været ramt af stress i større eller mindre grad. Nogle er allerede sygemeldte pga stress, har været eller er lige der, hvor det snart er nødvendigt med en sygemelding!

Det er SÅ uendeligt vigtigt, at være – nærværende lige nu, om lidt er det måske for sent og i morgen har du glemt det der var vigtigt og drøner hurtigt videre i hverdagen. Om en måned tænker du ikke mere over værdien i at være nærværende i dit liv, for nu går det meget godt.

Og pludselig gik livet bare, mens du sad i overhalingsbanen og så på.

Når vi ikke er nærværende og tilstede i vores liv, er vi som regel fremme foran os. Det vil sige, at vi er allerede i tanken, ved det næste møde,  den næste aftale, næste opgave, næste måned, næste år – og ikke lige nu!
Det kan være et frø til alvorlige stress!

Hvad er det egentlig livet handler om?
En gang troede jeg livet handlede om at få et fedt job, et stort hus, en tjekket bil, en “supermand” og to børn. Et endnu større hus, en endnu bedre bil osv!Sådan er det ikke for mig længere!I dag, er det de indre værdier, som er betydningsfulde for mig.
At jeg er sund og rask, at jeg kan bevæge mig frit rundt, at jeg kan trække mit vejr frit og ubesværet, at jeg lever med en dejlig mand og at vi begge er nysgerrige på livet, sammen og hver for sig.
At min søn trives og er glad, at jeg har en fantastisk relation til ham og til hans kæreste.
At jeg har viden om, at hvis der er noget jeg er utilfreds med, har jeg magten til at ændre på det. Og hvis jeg ikke finder glæde i det jeg laver mere, har jeg friheden til at gøre noget ved det.Det er ikke fordi det nødvendigvis er nemt, alt sammen, og de valg jeg har truffet hen af vejen, har bestemt ikke alle været lige sjove! Men de har været medvirkende til at jeg er, hvor jeg er i dag, og det er jeg taknemmelig for.Hvad handler livet om – for dig?

Jeg vil invitere dig til at stoppe op ind i mellem, nyde livet, nærværende og tilstede!

NYHEDSBREV

Nul spam, kun gode nyheder 

Bekræft din tilmelding ved at klikke på linket i den mail, der ligger i din inbox