Hvor befinder du dig overvejende mest?

For nogle år tilbage tog jeg uddannelsen “Feminint Lederskab på alle livsområder”, hvor jeg første gang blev præsenteret for sætningen: “Slow down to speed up.”

Der gik tid, før jeg fattede hvad det betød, sådan virkelig fattede det helt ind i mine celler. Og der gik endnu længere tid før jeg levede efter det. Mine overbevisninger skyggede for at jeg kunne forstå det og tage det til mig.

Nu er det blevet en af mine favorit mantraer ;O)

En af mine overbevisninger var, at jeg var bange for, at hvis jeg gav mig hen og satte tempoet ned, så kom jeg aldrig op i tempo igen. Jeg ville ikke nå det, som jeg troede var nødvendigt at jeg skulle nå.

Jeg overbeviste mig selv om, at det var vigtigt at få sat “flueben” på min indre tjekliste – det gav mig følelsen af tilfredshed.
Jeg troede, at hvis jeg slap foden fra speederen og bevægede mig fra overhalingsbanen til inderbanen, så mistede jeg mig selv, mit fokus, adgang til min kreativitet og blev doven!
Og – jeg ville gå glip af alt det vigtige i mit liv!

Hmmm, pudsigt som jeg tillod, at mine overbevisninger styrede mig.

Når jeg kigger tilbage, så fik jeg nået meget – til gengæld mistede jeg mig selv, min fornemmelse af hvad jeg havde lyst til og behov for. Jeg mistede retningen i mit liv og gav ikke plads til at mærke min styrke og min essens.

I dag nyder jeg “Slow down to speed up” – det minder mig om, at det er ok at nyde for at, og før at jeg kan yde ;O)

Jeg opnår nemlig lige præcis det, som jeg troede at jeg ville miste!
Når jeg gør én ting af gangen, giver mig tid til at nyde min kaffe, smage på den mad jeg spiser og ind imellem lægger mig fladt ned og trækker mit vejr dybt – så er det hele mere let og ubesværet. Jeg er fokuseret, nærværende og har retning. Mit overskud er større og jeg har klarhed i min hverdag.

Hvordan har du det med at slippe foden en smule fra speederen, og sætte din hjerne i frigear?

NYHEDSBREV

Nul spam, kun gode nyheder 

Bekræft din tilmelding ved at klikke på linket i den mail, der ligger i din inbox