Her får du, det bedste råd jeg nogensinde har fået, som har givet mig indre frihed.

Det bedste råd jeg nogensinde har fået, var jeg ikke en gang klar over, var det bedste råd – før jeg er i gang med min undervisning i meditation, her for et par dage siden. Det gik op for mig, at når jeg tillader det, opnår jeg indre frihed i min hverdag og i mit liv generelt. Jeg var ikke bevidst om, at det var det, der gav mig oplevelsen af indre frihed.

For en del år tilbage, en dag i min supervisions- og uddannelsesgruppe, fortæller min mentor om effekten af at være med det der er, uden at gøre noget.

Jeg kan huske at jeg tænkte, “hvad mener han dog med det? Hvordan gør jeg det?”

Det fandt jeg senere ud af!

Nu har jeg arbejdet med det i mange år, både personligt og professionelt, og forstår hvad min mentor snakkede om dengang.

Når du tillader dig selv at være i fred, med det der rumsterer indeni dig, uden at skulle forandre på det, gøre noget ved det, skubbe det væk, dømme eller vurdere det, sker der en udvidelse i dit system, i din struktur. Du vil opleve mere plads indeni dig, dit superego bliver stille og dit hjerte åbner. Det kan opleves, som det blødeste tæppe af venlighed, omsorg, blidhed og compassion, din sjæl svøbes i.

Det der sker, når du forsøger at lave om på det, som rumsterer indeni er, at du er i gang med at lave om på dig selv. Du må ikke være som du er. Det du mærker / registrere skal væk, gøres noget ved eller forandres. Hvis du oveni, begynder at dømme eller vurdere det du mærker eller registrer, fodrer du dit superego til at bestemme over dig. Dit hoved får lov at styre og du mister fornemmelsen af indre frihed.

Det der kan rumstere, kan være følelser som, vrede, frustration, kedsomhed, irritation, glæde, utålmodighed, ked af, sårbarhed eller andet, som du forsøger at skubbe væk eller transformere til en anden, for dig mere acceptable, følelse. Det kan skabe stramhed indeni, og give oplevelsen af fastlåsthed og dit åndedræt kan blive begrænset.

I mine meditations sessioner, og i mine yogatimer, taler jeg om det, at være med det der er lige nu og ikke gøre noget. Jeg inviterer mine deltagere til at være nysgerrige, tilladende og observerende. Jeg minder kvinderne om, at være venlig og ikke-fordømmende overfor sig selv.

Det bedste råd jeg nogensinde har fået fordi, når jeg er i fred med det der fylder indeni mig, tillader det at være som det er, så forbliver jeg åben i mit system og i mit hjerte. Jeg lukke ikke af for sansningerne i min krop. Min krop, som er min allerbedste GPS for, hvordan jeg har det, hvad jeg skal, hvad der er godt og skidt for mig. Jeg kan stole 100 % på det, min krop fortæller mig. Mit kloge hoved kan løbe om hjørner med mig og spille mig et puds. Det gør min krop ikke, den fortæller mig altid sandheden, min sandhed!

NYHEDSBREV

Nul spam, kun gode nyheder 

Bekræft din tilmelding ved at klikke på linket i den mail, der ligger i din inbox