“Derfor skal du stoppe med at multitaske”

Er du også supersej til at multitaske eller kender du en som er det?

Jeg har selv været supersej til at multitaske, og øver mig nu på at lade være med det. Jeg så det som en fordel i min hverdag at kunne flere ting på en gang.
Indtil det gik op for mig, hvad jeg mistede ved at multitaske – så skruede jeg ned for det. Det jeg mistede var mere værd end det jeg fik ud af det.
Jeg mistede fokus, nærvær, spændte ben for mig selv, følte en konstant indre travlhed og utilfredshed. Jeg viste omverdenen at de kunne bare læsse flere opgaver over på mig, jeg skulle nok klare det hele og mere til. Mine forventninger til mig selv var tårnhøje og jeg var hele tiden ved det næste og ikke lige nu. Jeg var nødt til at sætte min forventningsbarre ned.

Når jeg kommer rundt og underviser hører jeg tit, både kvinder og mænd sige at det er kun kvinder der kan multitaske, og at det er jo supercool.

Der er helt klart forskel på kvinder og mænd i forhold til at kunne flere ting på én gang. For eksempel er det videnskabeligt bevist, at mange mænd ikke kan vaske op og føre en samtale samtidig. Mændene stopper simpelthen med at vaske op, hvis de samtidig skal snakke. Hvorimod kvinder sagtens kan gøre begge ting og ikke har noget problem ved det.

Efterhånden er det blevet noget at stræbe efter for mange kvinder, og en måde at være i livet på, både i privat livet og på arbejdspladsen.

Så kære kvinder, hvis du også er supersej til at multitaske skal du overveje om du skal fortsætte. Gør op med dig selv om det giver dig noget positivt, og hvad du får ud af det på den lange bane!

Hvad giver det dig, at multitaske?
Hvad mister du ved at multitaske?

Tænk på, hvad det gør ved dig, og om du ville byde din allerkæreste veninde det samme?

Jeg inviterer til en aften, hvor du kan høre lidt om nogle af de væsentligste årsager til, hvorfor vi kvinder skal overveje at skrue ned for impulsen til at multitaske. Der bliver mulighed for at dele erfaringer i løbet af aftenen og til uforpligtende hyggesnak.

Jeg sætter vand over til te og kaffe, og byder på lidt sødt dertil.

Tidspunkt: Mandag d. 4. april kl. 19.00 – 20.30
Sted: Hørsholm
Pris: GRATIS
Tilmelding senest d. 30. marts på kontakt@bettinaoesterby.dk. Få pladser tilbage, så vent ikke for længe med at tilmelde dig!

 

 

NYHEDSBREV

Nul spam, kun gode nyheder 

Bekræft din tilmelding ved at klikke på linket i den mail, der ligger i din inbox