Nogle gange skal man høre den samme sætning eller besked flere gange, før man rigtig høre den. Eller før man høre den med sit hjerte, og måske virkelig forstår!Jeg kan ikke tåle komælk, så jeg har i en del år brugt soyamælk i min kaffe.
Jeg havde hørt at det ikke var så godt med for meget soya, helt generelt –  men jeg lyttede ikke rigtig efter. Indtil jeg igen, igen, igen hørte det – og denne gang lyttede efter!Det var det en ernæringsekspert i fjernsynet, som nævnte det.
Info: For meget soya, kan øge østrogenindholdet i kroppen, og for meget østrogen, enten syntetisk eller produceret af kroppen, kan øge risikoen for eksempelvis cancer. Mange gange ved vi godt, hvad det er vi skal gøre, for at gøre noget godt for os selv. Hvad der fylder os op med god energi og overskud.
Det er måske ikke altid vi lytter, sådan virkelig lytter indefter. Vi høre det måske – men lytter ikke.

Andre gange ved vi det måske ikke.

Måske fordi vi har lukket af for den viden i os selv. Måske kender vi ikke vejen til det særlige skatkammer af viden og ressourcer.

Nemlig vores hjerte!

Lige netop det skatkammer, som indeholder vores feminine ressourcer, som er så essentielle for os, for at skabe den bedste balance i hverdagen!

Mange af os, er eksperter i at “gøre”, vi er handlekraftige og “fremme på tæerne”! Det er faktisk supergodt, hvis vi kombinerer det med at lave ingenting, ikke at have en plan for det næste øjeblik.
Du har et virkelig fint redskab lige ved hånden, der er oplagt at bruge…nemlig din krop!
I stedet for at blive ved med at forsøge at tænke dig frem til tingene, så lad blidt din krop og dit hjerte guide dig.
Det forudsætter stilhed og ro ind imellem.

Ved at kombinere den rette mængde rolige, tilbagelænet og cirkulære energi med den rette mængde aktive, målrettet og lineære energi, får du adgang til din indre skaberkraft, du opnår mere ro og mulighed for større succes i dit liv!

Det er utroligt vigtigt, at du trækker dig tilbage til ro og fordybelse, ind imellem. Netop i det felt åbner du op for en masse god energi, ideer, blødhed og dyb nærvær. Og så er det vigtigt at kunne handle på de ideer og drømme der roligt lander i dig!

Finder du ud af den rette balance i det, øger du kontakten til din indre kerne, hvorfra glæde, kreativitet, dyb nydelse og nærvær kommer!
Det bliver nemmere at orientere dig, og du vil mærke tydeligere, hvad du har lyst til og ikke lyst til.

Det er så fin og vigtig en livsdans du kan danse med dig selv, og kan være så uendelig svær trin, nogle gange.

Nu slutter september snart, og efterårstiden starter.
Jeg nyder virkelig efteråret med det helt særlige lys, og alle de skønne farver naturen byder på. Der er så meget god energi at hente i naturen.

NYHEDSBREV

Nul spam, kun gode nyheder 

Bekræft din tilmelding ved at klikke på linket i den mail, der ligger i din inbox